We hebben verschillende authentieke streetfood- en grillgerechten.  Gevarieerd en alles met een Amerikaans Yankee Doodle tintje. De gerechten worden ala minute gemaakt. Wij geven al 21 jaar onze gasten de Amerikaanse belevenis. Onze jarenlange ervaring gebruiken we bij het zorgvuldig uitzoeken van de lekkerste authentieke Yankee Doodle smaken. Dit keer niet in buffetvorm, maar van de kaart. Proef de Yankee Doodle smaken in onze nieuwe formule! 

Bekijk menukaart

We proberen uitgebreid rekening te houden met allergieën en intoleranties. Ook hebben we heel veel vegetarische opties en boxes.

Upgraden naar menu 

Voor slechts €5,50 extra kun je jouw gerecht upgraden naar een menu met salade, skinned frites en Yankee saus. Alle gerechten worden ala minute gemaakt. Bestel bij ons een menu en ontvang voor slechts €8,25 extra een bioscoopkaartje voor Kinepolis.

Food Festival

Een tafel vol overvloed voor slechts €15,75 p.p.! Burger, Hotdog, Nacho’s, Finger-Foods en Dipping Pizza. Geserveerd met skin-frites, salade, sauzen en toppings! Ook mogelijk in een vegetarische versie. Mogelijk vanaf 4 personen.